
Çıtır çıtır mis gibi hamsi tava .Sevmeyen pek yoktur herhalde.Yapımı oldukca kolay.
Malzememiz :
Arzu ettiğiniz kadar hamsi.
Un ya da mısır unu
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:Hamsilerimiz güzelce temizlenir.Tüm kılcıkları çıkarılır.Sonra iki hamsi karnından birbirine yapıştırılır.Una bulanır.Kızgın yağda kızartılır.Sonrada sıcak sıcak servis yapılır.Afiyet olsunnnn.


Canım nasılda severim ellerine sağlık offf offff canım çekti valla mutlu haftalar öptüm...
YanıtlaSilellerina sağlık
YanıtlaSilbizdede balık çok sevilir haftanın 2 günü en az yenir ev kokacak diye balık yapmayanlara şaşıyorum hen lezzetli hemde çok faydalı yanınada helva ohhhh
sizde benim gibi kılçıklarını çıkarmışsınız şahane...
of of offf hamsiler muhtesem otesi,inanilmaz canim çekti,ellerine saglik,sicacik sevgiler.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım hamsiler nefis görünüyor.Tam balık mevsimi,hem sağlıklı hem de lezzetli bayılırım balığa.
YanıtlaSilSevgiler.
nefıs mıs gıbı ellerıne saglık canım mutlu bayramlar sevgıler..
YanıtlaSilKainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
YanıtlaSilCanım benim tüm sevdiklerinle beraber olacağın sağlık ve huzur dolu bir bayram dilerim öptüm...
YanıtlaSiliyi bayramlar dilerim canım. Sevgiler..
YanıtlaSilbaki tatlar bırakan bir bayram olsun bayramınız mübarek olsun.
YanıtlaSilHayirli bayramlar.
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık ,nefis olmuş...
YanıtlaSilwww.illedeyemek.com
SELAM CANIM, BALIKLAR ÇITIR ÇITIR MİS GİBİ GÖRÜNÜYOR, ELLERİNE SAĞLIK. GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLERİM. İYİ GECELER CANIM, SEVGİLER.
YanıtlaSilay şu alttaki kızarmış hamsinin fotosu yapıştırdı beni monitöre.
YanıtlaSilhımm bayıldım bayıldım.
eline sağlık..