Pages

1 Aralık 2008

Hamsi Tava



Çıtır çıtır mis gibi hamsi tava .Sevmeyen pek yoktur herhalde.Yapımı oldukca kolay.
Malzememiz :
Arzu ettiğiniz kadar hamsi.
Un ya da mısır unu
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:Hamsilerimiz güzelce temizlenir.Tüm kılcıkları çıkarılır.Sonra iki hamsi karnından birbirine yapıştırılır.Una bulanır.Kızgın yağda kızartılır.Sonrada sıcak sıcak servis yapılır.Afiyet olsunnnn.

13 yorum:

  1. Canım nasılda severim ellerine sağlık offf offff canım çekti valla mutlu haftalar öptüm...

    YanıtlaSil
  2. ellerina sağlık
    bizdede balık çok sevilir haftanın 2 günü en az yenir ev kokacak diye balık yapmayanlara şaşıyorum hen lezzetli hemde çok faydalı yanınada helva ohhhh
    sizde benim gibi kılçıklarını çıkarmışsınız şahane...

    YanıtlaSil
  3. of of offf hamsiler muhtesem otesi,inanilmaz canim çekti,ellerine saglik,sicacik sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım hamsiler nefis görünüyor.Tam balık mevsimi,hem sağlıklı hem de lezzetli bayılırım balığa.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. nefıs mıs gıbı ellerıne saglık canım mutlu bayramlar sevgıler..

    YanıtlaSil
  6. Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

    YanıtlaSil
  7. Canım benim tüm sevdiklerinle beraber olacağın sağlık ve huzur dolu bir bayram dilerim öptüm...

    YanıtlaSil
  8. iyi bayramlar dilerim canım. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. baki tatlar bırakan bir bayram olsun bayramınız mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  10. Hayirli bayramlar.

    YanıtlaSil
  11. Canım ellerine sağlık ,nefis olmuş...

    www.illedeyemek.com

    YanıtlaSil
  12. SELAM CANIM, BALIKLAR ÇITIR ÇITIR MİS GİBİ GÖRÜNÜYOR, ELLERİNE SAĞLIK. GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLERİM. İYİ GECELER CANIM, SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  13. ay şu alttaki kızarmış hamsinin fotosu yapıştırdı beni monitöre.
    hımm bayıldım bayıldım.
    eline sağlık..

    YanıtlaSil