Pages

3 Nisan 2009

Kabak Hoşafı

Kabak severler için güzel bir kabak hoşafına ne dersiniz.Yapımı oldukca kolay.
Ölçülerimiz göz kararı

Malzememiz:
Arzu ettiğiniz kadar küçük küçük küp kp doğranmış kabak
Şeker
Su

Yapılışı:
Kabaklarımızı arzu ettiğiniz miktarda şekerli suyun içine koyup kabaklar pişene kadar kaynatalım.Soğumaya bırakalım.Soğuduktan sonra yemeklerin yanında servis edelim.Afiyet olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

8 yorum:

  1. Hoşafla aram iyi değil ama aslında çok sağlıklı olduğunun da farkındayım. Senin yaptığının görüntüsünü çok beğendim, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. kabaktan hoşaf hiç görmedim.çok güzel ve leziz görünüyor.denemek lazım.elinize saglık.segiler.

    YanıtlaSil
  3. Canım hiç aklıma gelmezdi kabaktan hoşaf tatlısını çok severim ellerine sağlık kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. hoşafının olduğunu ilk defa görüyorum...

    evdede kabak var...aslında biraz denemek lazım...

    ellerine sağlık..değişik ve nefis görünüyor..

    YanıtlaSil
  5. hiç bilmiyordum kabak hoşafı:)
    nasıl bir lezzet merak ettim...
    ellerine kollarına sağlık
    nefis görünüyor

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Kabak hoşafını hiç duymamıştım ama tatlısı kadar lezzetli olduğuna eminim. Profiteroller de çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. kabak hosafi gercekten farkli bisey ellerine saglik.denemeye deger.

    YanıtlaSil
  8. Kabak hoşafını hiç duymamıştım ama deneyeceğim.ellerinize sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil