
Kabak yemeğinden çok kızartması daha çok sevilir.Yemeklerin yanında da iştah açıcı rol oynar.Bizim evde yoğurt tüketimi çok bol olunca herşeyinde yoğurtlaması bol oluyor.Kabak yoğurtlamasını da yazalım oda tariflerimiz arasında yer alsın.
Malzememiz:
- 3 tane kabak
- 1 kase sarımsaklı yoğurt.
- Kızartmak için sıvı yağ.
- Dereotu
Yapılışı:Kabaklarımız rendenin iri kısmı ile rendelenir.Yağda kızartılır.Sarımsaklı yoğurtla karıştırılır.Sarımsaklı yoğurdu hazırlarken içine toz kırmızı biberde ilave ederseniz lezzeti biraz daha artar.Üzeri süslenir.Afiyet olsunn
Sevgicim harika olmuş ellerine sağ
YanıtlaSillık mutlu haftalar sevgiler...
mis gibi de yenir. ellerine sağlık afiyetler olsun
YanıtlaSilben de aynen daha çok kızartmasını severim.yoğurtlusu da harika.ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilEllerine sağlık arkadaşım. Çok pratik ve lezzetli bir tarif. Ellerine sağlık...
YanıtlaSil