Hamsinin her hali güzeldir.Tavada kızartılmış çıtır çıtır hamsinin tadına varılmaz.Ama biraz uğraştırıcı biraz da fazla her bir taraf kokulu oluyor :).Eee durum böyle olunca fırında pişirmekte bir o kadar lezzetli ve tabii ki daha sağlıklı oluyor.Hem de çok pratik. Yapmadıysanız mutlaka yapın derim.Gelelim tarifimize.Malzememiz:Büyük bir tepsi için
- 1,5 kg hamsi
- 2 büyük kuru soğan
- Sıvı yağ
- Tuz


4 yorum:
çok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım.....
C anım ellerine sağlık her türlüsünü çok severim....
hayatım ellerine sağlık...bişi söylücem bloğun neden karalar bağlamış yazıların hiç okunmuyşor bi tek resimler görünüyor...bi el at istersen..sevgiler öpüyorum
hayatım ellerine sağlık...bişi söylücem bloğun neden karalar bağlamış yazıların hiç okunmuyşor bi tek resimler görünüyor...bi el at istersen..sevgiler öpüyorum
Yorum Gönder