Pages

4 Mayıs 2009

Kabak Yoğurtlaması

Kabak yemeğinden çok kızartması daha çok sevilir.Yemeklerin yanında da iştah açıcı rol oynar.Bizim evde yoğurt tüketimi çok bol olunca herşeyinde yoğurtlaması bol oluyor.Kabak yoğurtlamasını da yazalım oda tariflerimiz arasında yer alsın.

Malzememiz:
  • 3 tane kabak
  • 1 kase sarımsaklı yoğurt.
  • Kızartmak için sıvı yağ.
  • Dereotu
Yapılışı:Kabaklarımız rendenin iri kısmı ile rendelenir.Yağda kızartılır.Sarımsaklı yoğurtla karıştırılır.Sarımsaklı yoğurdu hazırlarken içine toz kırmızı biberde ilave ederseniz lezzeti biraz daha artar.Üzeri süslenir.Afiyet olsunn







4 yorum:

derya dedi ki...

Sevgicim harika olmuş ellerine sağ
lık mutlu haftalar sevgiler...

HÜLYA dedi ki...

mis gibi de yenir. ellerine sağlık afiyetler olsun

defneylebirlikte dedi ki...

ben de aynen daha çok kızartmasını severim.yoğurtlusu da harika.ellerine sağlık canım.

dide dedi ki...

Ellerine sağlık arkadaşım. Çok pratik ve lezzetli bir tarif. Ellerine sağlık...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Email istermisiniz?

wibiya widget

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2.4.2009 dan itibaren

son dakika