Pages

3 Nisan 2009

Kabak Hoşafı

Kabak severler için güzel bir kabak hoşafına ne dersiniz.Yapımı oldukca kolay.
Ölçülerimiz göz kararı

Malzememiz:
Arzu ettiğiniz kadar küçük küçük küp kp doğranmış kabak
Şeker
Su

Yapılışı:
Kabaklarımızı arzu ettiğiniz miktarda şekerli suyun içine koyup kabaklar pişene kadar kaynatalım.Soğumaya bırakalım.Soğuduktan sonra yemeklerin yanında servis edelim.Afiyet olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

8 yorum:

*Mutfaktaki Deli* dedi ki...

Hoşafla aram iyi değil ama aslında çok sağlıklı olduğunun da farkındayım. Senin yaptığının görüntüsünü çok beğendim, ellerine sağlık:)

hunerlieller dedi ki...

kabaktan hoşaf hiç görmedim.çok güzel ve leziz görünüyor.denemek lazım.elinize saglık.segiler.

derya dedi ki...

Canım hiç aklıma gelmezdi kabaktan hoşaf tatlısını çok severim ellerine sağlık kocaman sevgiler..

disal dedi ki...

hoşafının olduğunu ilk defa görüyorum...

evdede kabak var...aslında biraz denemek lazım...

ellerine sağlık..değişik ve nefis görünüyor..

Zeynep dedi ki...

hiç bilmiyordum kabak hoşafı:)
nasıl bir lezzet merak ettim...
ellerine kollarına sağlık
nefis görünüyor

sevgiler

dide dedi ki...

Kabak hoşafını hiç duymamıştım ama tatlısı kadar lezzetli olduğuna eminim. Profiteroller de çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...

dilek deryasi dedi ki...

kabak hosafi gercekten farkli bisey ellerine saglik.denemeye deger.

Ayşegül dedi ki...

Kabak hoşafını hiç duymamıştım ama deneyeceğim.ellerinize sağlık.
Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Email istermisiniz?

wibiya widget

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2.4.2009 dan itibaren

son dakika