Kabak severler için güzel bir kabak hoşafına ne dersiniz.Yapımı oldukca kolay.
Ölçülerimiz göz kararı
Malzememiz:
Arzu ettiğiniz kadar küçük küçük küp kp doğranmış kabak
Şeker
Su
Yapılışı:
Kabaklarımızı arzu ettiğiniz miktarda şekerli suyun içine koyup kabaklar pişene kadar kaynatalım.Soğumaya bırakalım.Soğuduktan sonra yemeklerin yanında servis edelim.Afiyet olsun.
8 yorum:
Hoşafla aram iyi değil ama aslında çok sağlıklı olduğunun da farkındayım. Senin yaptığının görüntüsünü çok beğendim, ellerine sağlık:)
kabaktan hoşaf hiç görmedim.çok güzel ve leziz görünüyor.denemek lazım.elinize saglık.segiler.
Canım hiç aklıma gelmezdi kabaktan hoşaf tatlısını çok severim ellerine sağlık kocaman sevgiler..
hoşafının olduğunu ilk defa görüyorum...
evdede kabak var...aslında biraz denemek lazım...
ellerine sağlık..değişik ve nefis görünüyor..
hiç bilmiyordum kabak hoşafı:)
nasıl bir lezzet merak ettim...
ellerine kollarına sağlık
nefis görünüyor
sevgiler
Kabak hoşafını hiç duymamıştım ama tatlısı kadar lezzetli olduğuna eminim. Profiteroller de çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Sevgiler...
kabak hosafi gercekten farkli bisey ellerine saglik.denemeye deger.
Kabak hoşafını hiç duymamıştım ama deneyeceğim.ellerinize sağlık.
Sevgiler
Yorum Gönder