Yine yöresel bir tarifle buradayım.Acem pilavı kim yediyse çok sevdi.Ben zaten çok seviyorum .Yanında birde hoşaf oldu mu tam anlamıyla mükemmel oluyor.Gelelim tarifimize
Haşlanmış tavuk eti
2 soğan
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı sıcak su
Tuz
Sıvı yağ ve tereyağı
Yapılışı:Önce etlerimiz parçalara ayrılır.Soğanlarımız küçük küçük doğranır ve yağda kavrulur
Yapılışı:Önce etlerimiz parçalara ayrılır.Soğanlarımız küçük küçük doğranır ve yağda kavrulur
10 yorum:
selam..bayıldım ben bu pilava...yanında da hoşafmı??? ne zaman geleyim yemege:))))eline saglık..sevgiler..
slm
gerçekten harika bir lezzet.ellerine sağlık canım.banada beklerim
sevgilerimle
inanılmaz bişiy olmuşşş bu yaaaaa.enfessssss.....
ellerine saglık canım
sevgiler
nefisss görünüyor,ellerinize sağlık
sevgiler
Muhteşemm... Pilavın her türlüsünü seven biri olarak buna da bayıldım. Ellerine sağlık.
olagan ustu birsey olmus bu ya...
ellerine emegine saglik canim
tam da aksam yemegi oncesi ...:)
sen dusun artik...
www.yenitadlar.blogcu.com
Bu süper yaaa...
denedim. Süper oldu, ellerinize sağlık.yanlız çok lezzetli olduğu için biraz fazla yedim.buna dikkat etmeli:)
didar ın annesi
ecem pilavını yapıp yedim çok güzel oluyor ellerinize sağlık bu tarifi yapmıyanlar mutlaka denesin pişman olmıyacaklar eminim bundan çok lezzetli çokkkkkkkkkkkkk
nermin
Webmaster cok tesekkurler...
Selamlar Burcu
Yorum Gönder